به سایت خدمات گارانتی گاندوسرویس خوش آمدید.

آموزش تغییر دادن کاربر در پلی استیشن 4 - گاندو سرویس

آموزش تغییر دادن کاربر در پلی استیشن 4

کاربران در کنسول های قدیمی همیشه با این مشکل مواجه بودند که کنسول هایشان تنها یک کاربر می توانست داشته باشد و امکان اضافه کردن کاربر جدید به آن ممکن نبود. اما شرکت سونی این مشکل را مورد بررسی قرار داد و با تولید و عرضه کنسول های جدید خود توانست این امکان را برای خریداران این دستگاه های بازی فراهم کند.
ازجمله این کنسول های نسل جدید، پلی استیشن ۴ است که این امکان را به افراد می دهد که با افزودن چند کاربر به کنسول خود، استفاده از دستگاه را برای چند نفر افزایش دهند چرا که در این صورت هر شخص قادر خواهد بود هنگام بازی با حساب کاربری خود وارد بخش مورد علاقه اش شود. 
قبل از اینکه با چگونگی تغییر کاربر در این دستگاه آشنا شویم، ابتدا باید چگونگی ساخت حساب کاربری جدید را یاد بگیریم چون چگونه ممکن است قبل از داشتن حساب کاربری جدید، وارد آن شوید.برای این کار باید دستگاه خود را روشن کرده و گزینه New User یا همان کاربر جدید را انتخاب کنید. در این قسمت، گزینه های مختلفی وجود دارد که شما باید از بین این گزینه ها Create a User یعنی ایجاد کاربر را بزنید.
در این جا قوانین استفاده از سیستم پلی استیشن ۴ نمایش داده می شود که باید با آن ها موافقت کنید و برای این کار گزینه Accept را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید اکانت PSN هم بسازید که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد پس فعلا به این گزینه توجه نکرده و Skip را بزنید تا مراحل ساخت کاربر ادامه پیدا کند.
در اینجا باید برای خود یک آواتار و نام انتخاب کنید. تقریبا کار ساخت کابر جدید را به پایان رسانده اید. آخرین اقدامی که باید بکنید، انتخاب گزینه Confirm می باشد و با این کار، مراحل ساخت حساب کاربری جدید شما به اتمام می رسد.اگر تمایل به ساخت حساب های کاربری جدید دیگری نیز دارید، در هر بار روشن کردن کنسول خود می توانید این کار را انجام دهید.
روش دیگر اضافه کردن کاربر، مراجعه به تنظیمات و انتخاب Login Settings است. در این جا نیز عبارت User Management و سپس Create User را انتخاب کرده و حساب کاربری جدید خود را بسازید.
در هنگام توضیح مراحل ساخت حساب کاربری، با اکانت PSN مواجه شدیم. PSN مخفف عبارت PlayStation Network یعنی شبکه پلی استیشن می باشد که در کنسول های بازی PS4، PS3 یا PS Vita وجود دارد. این یک شبکه گیمینگ آنلاین است که هدفش، توزیع محتوا به صورت آنلاین می باشد.
در این شبکه امکان خرید محتوا و خدماتی که توسط فروشگاه های پلی استیشن عرضه می شود وجود دارد. هم چنین با ساخت اکانت PSN، قادر به بازی های آنلاین چند نفره، چت صوتی و هم چنین تصویری و نیز به اشتراک گذای بازی ها نیز خواهید بود.بعد از توضیحاتی که در مورد ساخت حساب کاربری در این Playstation 4 داده شد، نوبت به توضیح چگونگی تغییر کاربر رسیده است.
برای تغییر کاربر باید مراحل زیر را طی کنید:
دکمه PS موجود بر روی کنترلر را فشار دهید. با این کار، منوی جانبی کنسول شما باز خواهد شد. در این قسمت، شما باید گزینه Power را انتخاب کنید تا بتوانید وارد مراحل بعدی شوید. بعد از انتخاب این گزینه، دو گزینه Log Out و Switch User ظاهر خواهند شد. انتخاب گزینه Log Out، منجر به خروج از حساب کاربریتان خواهد شد. با خروج از حساب کاربری فعلی تان، شما قادر خواهید بود، به حساب کاربری جدید دیگری که قبلا برای خود ساخته اید وارد شوید.
در این روش، حساب کاربری قبلی به طور کامل بسته شده و برای ورود دوباره به آن، باید دوباره تمامی این مراحل را طی کنید تا بتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.گزینه دیگری که در منوی Power وجود داشت، گزینه Switch User بود. اگر این گزینه را انتخاب کنید نیز می توانید وارد حساب کاربری دیگری شوید؛ اما تفاوتی که این گزینه با گزینه قبلی دارد این است که حساب کاربری قبلی که از آن خارج شده اید.
به طور کامل بسته نشده است و شما هر زمان که بخواهید می توانید با وصل کردن یک کنترلر جدید، وارد همان حساب کاربری شوید. البته این کار را می توانید با انتخاب دوباره Switch User نیز انجام دهید یعنی بدون اینکه کاربر قبلی را به طور کامل ببنید، وارد حساب کاربری دیگری شوید.